Bingocams | Online Bingo Spelen

Sinds kort is het mogelijk om samen met andere spelers online bingo te spelen bij Bingocams. Het principe is simpel maar erg leuk. Je kunt samen met andere spelers bij bingocams gezamelijk meedoen aan de bingo. Je kunt daarbij gebruik maken van je webcam en dus ook de andere spelers zien. Het is dus erg leuk en gezellig om op deze manier bij Bingocams bingo te spelen. Meld je nu direct aan en je krijgt ook nog een extra bonus zodat je extra veel waar krijgt voor je geld. Je kunt dus direct beginnen met spelen.

Meld je nu aan en begin direct met Bingocams

Recente winnaars.

Sign-Up Bonus - EURO 5 Gratis

Wanneer je een account aanmaakt bij Bingocams, staat er direct 5 EURO gratis speeltegoed op jouw account. Zo kan je gratis spelen en tegelijk kennis maken met Bingocams. Als je de bonus hebt vrijgespeeld kan je het laten uitbetalen, zonder dat je geld gestort hebt.

200% Welkomstbonus tot max. EURO 100,-

De eerste keer dat je geld opwaardeert via iDeal, ontvang je direct een 200% welkomstbonus, tot een maximum van 100,- bonus. Wanneer je bijvoorbeeld 50 euro opwaardeert, ontvang je direct 150,- (50 op saldometer + 100 op bonusmeter) aan speelsaldo!

Wat kun je nog meer spelen naast bingocams

Hou je niet van bingo maar wel van bijvoorbeeld een leuk casinospel. Dan kun je hieronder kiezen uit de diverse andere spellen die worden aangeboden door Bingocams.